HTML

DIVX FILM LETÖLTÉS

DIVX FILM, FILMLETÖLTÉS, FILM LETÖLTÉS, MOZIFILM LETÖLTÉS

DIVX FILM LETÖLTÉS TOPIKOK

FILM LETÖLTÉS LINKEK

DIVX FILM LETÖLTÉS Archívum

DIVX FILM LETÖLTÉS Feedek

Elektra premier film letöltés a blogon!

2010.04.09. 12:48 INGYEN-LETÖLTÉS

Ingyenes Elektra mozi film letöltés itt!

Film kiadás dátuma: 2005-04-14

LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Film besorolása: akció (Műfaj) (Műfaj)

Élektra a görög mitológiában Agamemnón és Klütaimnésztra lánya. Miután anyja megölte a trójai háborúból hazatért apját, feleségül adták egy földműveshez, hogy gyermekei ne tarthassanak igényt a trónra. Amikor testvére, Oresztész hazatért, együtt bosszulták meg apjuk halálát. Később Püládész felesége lett, gyermekeik Médón és Sztrophiosz.

Hossza: 97

Stáblista: Jennifer Garner, Goran Visnjic, Cary-Hiroyuki Tagawa

LETÖLTÉS

Leírás: A Daredevil - A fenegyerek mellékszereplője, Elektra Natchios, a csupa bőrbe öltözött bosszúálló harcművész kis híján meghalt, ám végül felgyógyult halálosnak hitt sérüléseiből, és azóta a világ legveszélyesebb bérgyilkosai közé verekedte be magát. Legutóbbi megbízását egy titokzatos szövetségtől kapja. Feladata egy magányos férfi likvidálása, akinek egyetlen bűne, hogy nagyapja olyasmiket követett el, amelyeket a rend nem tűr meg. A férfi és kislánya azonban nehéz célpont – túlságosan szeretetreméltóak, és Elektra életében először nem hatja végre a feladatot: de ezzel csak azt éri el, hogy velük együtt ő maga is veszélybe kerül. Az Alias sorozat gyönyörű, akciókhoz szokott sztárja, Jennifer Garner és a Vészhelyzet jóképű Kovac doktorát alakító Goran Visnjic egy igazán pörgős akciófilmmel örvendezteti meg a rajongókat!

Elektra

Szólj hozzá!

Címkék: mozifilm film letöltés elektra mozi elektra letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://divx-film.blog.hu/api/trackback/id/tr631907088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása