HTML

DIVX FILM LETÖLTÉS

DIVX FILM, FILMLETÖLTÉS, FILM LETÖLTÉS, MOZIFILM LETÖLTÉS

DIVX FILM LETÖLTÉS TOPIKOK

FILM LETÖLTÉS LINKEK

DIVX FILM LETÖLTÉS Archívum

DIVX FILM LETÖLTÉS Feedek

Jelek letöltés ingyen információk!

2010.04.23. 19:01 INGYEN-LETÖLTÉS

Rövid ismertető: Különös események zajlanak egy álmos amerikai kisváros közelében egy farmon. Valaki hatalmas, kör alakú tisztást vág a kukoricásba. A farm tulajdonosa (Mel Gibson), a város egykori lelkipásztora szeretne nem törődni a tréfacsinálókkal, de azok visszatérnek, és a földeken újabb és újabb gabonakörök jelennek meg. A ház lakói egyre jobban félnek; a titokzatos, kísérteties jelek pedig szaporodnak. Talán tényleg nekik van igazuk, nem Graham tiszteletesnek. Talán mégsem emberkéz műve ez az egész. A kutyák megvesznek, a friss víz megposhad, a városka lakói menekülnek, és az egyetlen férfi, aki eddig képes volt megőrizni a józan eszét, maga is kénytelen egyre komolyabban venni a körülötte zajló eseményeket. Hiszen lehet, hogy nemsokára a gyerekei életéért kell küzdenie. Csak azt nem tudja, kivel.

Kiadó filmstúdió: Touchstone Pictures

Cast: Mel Gibson, Joaquin Phoenix, Rory Culkin

A Jelek egy 2002-ben készült sci-fi thriller, amit M. Night Shyamalan írt és rendezett Mel Gibson, Joaquin Phoenix, Rory Culkin és Abigail Breslin főszereplésével. Shyamalant, aki szintén játszott egy kis szerepet mint szomszéd, az Invasion of the Body Snatchers, a Night of the Living Dead és a The Birds filmek ihlették. A filmet rengeteg pozitív kritika érte és 2002 egyik legsikeresebb filmje lett.

Jelek dvd film letöltési linkhez kattints ide!

Műfaja: misztikus sci-fi thriller

LETÖLTÉS MOST

Zeneszerző: Graeme Revell

IMDB score: 6.9

Jelek

LETÖLTÉS AZONNAL

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés ingyen letöltés dvd letöltés jelek divx jelek film letöltés

A bejegyzés trackback címe:

https://divx-film.blog.hu/api/trackback/id/tr241946244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása