HTML

DIVX FILM LETÖLTÉS

DIVX FILM, FILMLETÖLTÉS, FILM LETÖLTÉS, MOZIFILM LETÖLTÉS

DIVX FILM LETÖLTÉS TOPIKOK

FILM LETÖLTÉS LINKEK

DIVX FILM LETÖLTÉS Archívum

DIVX FILM LETÖLTÉS Feedek

A Megtorló mozi film ingyen letöltés A Megtorló The Punisher premier film letöltés ingyen információk!

2010.04.21. 15:41 INGYEN-LETÖLTÉS

Szereplő(k): Thomas Jane, Samantha Mathis, John Travolta

Film megjelenése: 2004-07-29

Műfaj: akció krimi thriller

A Megtorló

A tartalomból: Frank Castle (Tom Jane) túl sok szörnyűséget látott katonaként, majd különleges FBI-ügynökként. Úgy érzi, végre itt az ideje, hogy normális életet éljen felesége (Samantha Mathis) és kisfia mellett. Már csak egy utolsó feladat vár rá, de a balul sikerült akció során egy fiatalember életét veszti. A fiú apja, Howard Saint (John Travolta) gazdag üzletember, aki ugyan nagy megbecsültségnek örvend, de nem tagja a floridai elitnek, mégpedig azért, mert vagyonát kétes alvilági üzletekből szerezte. Saint és felesége, Livia (Laura Harring) bosszút fogadnak fiuk halála miatt, és a Castle család kiirtására törnek.

LETÖLTÉS ITT

LETÖLTÉS

A Megtorló több Pókember-történetben is feltűnt, mielőtt önálló sorozatot kapott. Először csak egy 5 részből álló minisorozatban, majd a The Punisher című saját lapban közölték kalandjait. Növekvő népszerűségének hatására további címekben is megjelent, volt, hogy havonta három Megtorló-füzetet adott ki a Marvel Comics (Punisher, The Punisher War Journal, The Punisher War Zone, és külön kiadványt szenteltek a felszerelésének is (The Punisher Armory).

Ingyenes A Megtorló, The Punisher divx film letöltés itt!

Operatőr: Russell Carpenter

A film értékelése: 6.3

Filmbemutató:

Szólj hozzá!

Címkék: mozifilm film letöltés a megtorló ingyen letöltés a megtorló dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://divx-film.blog.hu/api/trackback/id/tr631940145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása