HTML

DIVX FILM LETÖLTÉS

DIVX FILM, FILMLETÖLTÉS, FILM LETÖLTÉS, MOZIFILM LETÖLTÉS

DIVX FILM LETÖLTÉS TOPIKOK

FILM LETÖLTÉS LINKEK

DIVX FILM LETÖLTÉS Archívum

DIVX FILM LETÖLTÉS Feedek

Apollo 13 dvd film ingyen letöltés Apollo 13 divx film letöltése ingyen Apollo 13 film most!

2010.04.22. 20:22 INGYEN-LETÖLTÉS

Szereplő(k): Tom Hanks, Bill Paxton, Kevin Bacon, Gary Sinise

LETÖLTÉS

Stílus: kaland dráma történelmi

Fényképezte: Dean Cundey

Apollo 13

LETÖLTÉS AZONNAL

Apollo 13 mozi film LETÖLTÉS INDÍTÁSA

Kiadta: Universal Pictures

Az Apollo–13 az Egyesült Államok holdprogramjának, az Apollo-programnak a hetedik küldetése, egyben a harmadik leszállási kísérlet, amely azonban végül kudarcba fulladt – így a program egyetlen sikertelen küldetésévé is vált –. A cél a Hold ismételt meghódítása volt, ezúttal egy új felszíni forma, a holdtengereknél idősebb felföldek meglátogatásával, azonban egy baleset alaposan megváltoztatta a küldetés menetét. A holdraszállás meghiúsult, a fő cél az űrhajósok megmentése lett.

Film tartalma: 1970. április 11-én az Apollo 13 három fős legénysége nekivág a végtelen világűrnek. Küldetésük nem mindennapi: leszállni a Holdra. A kilövés simán megy, a mérnökökből, tudósokból és matematikusokból álló houstoni irányító központ felügyeli a repülést. Az űrhajó majdnem eléri a Holdat, amikor a következő üzenet érkezik 330 ezer kilométer messzeségből a Földre: "Houston, baj van." A három űrhajóst egy hibás alkatrész miatt bekövetkezett robbanás megfosztja az oxigéntől, az energiától, és a hajó irányításának lehetőségétől. A tét többé már nem a Hold elérése, hanem az életben maradás.

Szólj hozzá!

Címkék: letöltés dvd divx letöltés apollo 13 ingyen letöltés apollo 13 premier film

A bejegyzés trackback címe:

https://divx-film.blog.hu/api/trackback/id/tr71943524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása